GORSSEL. MORE MUSEUM

Het museum, gelegen midden in Gorssel bij het vroegere gemeentehuis, vormt een nieuwe culturele trekpleister voor het dorp.
Het gebouw voegt zich ogenschijnlijk moeiteloos in het dorp en het omliggende landschap. Het museum is echt een onderdeel van Gorssel geworden. Het laagdrempelige terras voor het museum is voor iedereen toegankelijk; museumbezoekers, bewoners, toeristen en winkelend publiek. De parkachtige sfeer rond het nieuwe museum versterkt het groene, dorpsachtige karakter van Gorssel.
Een aanwinst voor Gorssel en verre omgeving.

In de Blauwe Kamer (2-2018) is een artikel gewijd aan de terreininrichting rondom museum MORE. Lees hier het artikel van Jaqueline van Hees.

In opdracht van
Melfund Group B.V.
In samenwerking met
Michael van Gessel (landschapsarchitect)
Hans van Heeswijk Architecten (gebouw)
Jelle Mink (voorbereiding)
Koninklijke Ginkel Groep (uitvoering)
Ontwerp
2012 – 2013
Uitvoering
2014 – 2015